پول مردم، دست مردم
تجربه کانونهای مردمی در حوزه صندوقهای قرضالحسنه
قرضالحسنه نوعی قرض است که در آن بهرهای در کار نباشد. در تعریف دیگر عقدی است که به موجب آن بانکها (به عنوان قرضدهنده) مبلغ معینی را طبق ضوابط مقرر در دستورالعمل ذیربط به اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی (به عنوان قرض گیرنده) به قرض واگذار میکنند.
در حقیقت، عملیات قرضالحسنه میان قرضدهنده و قرضگیرنده اتفاق میافتد. اما با گسترش جوامع انسانی و تخصصیتر شدن کارها، برای اجرای قرضالحسنه نیز سازمانهایی تشکیل شده است. این سازمانها که به صندوق قرضالحسنه معرف هستند نقش واسطهگری میان قرضدهنده و قرضگیرنده را بر عهده دارد.
ویدئوهای اخیر
حسینیهای مرکز حل مشکلات یک منطقه در استان سمنان شد
حجت الاسلام علی غایبی، فعال اجتماعی در گفتگو با سایت خبری نهضت اجتماعی جوانان، اظهار کرد: دوستانی بودند که از بنده دعوت به فعالیت در یکی از محلات استان سمنان کردند و در واقع مشکلات زیادی در این منطقه وجود داشت و محلی بود که با وجود نیازهای فراوان کارهای اجتماعی، هیچ گونه امکانات و خدمات فرهنگی و اجتماعی وجود نداشت.
وی افزود: یک حسینه به شکل سوله بود در آن جا فعالیت را شروع کردیم و تا آنجایی که درتوانمان باشد مشکلات محله را حل و فصل میکنیم…
ویدئوهای اخیر
معلولیت محدودیت نیست؛ اشتغال زایی برای 180 نفر توسط یک بانوی معلول
سکینه شکری، کارآفرین برتر، در گفتگو با سایت نهضت اجتماعی جوانان، اظهار کرد: با تلاشهای شبانه روزیم ثابت کردم که معلولیت محدودیت نیست و خوشبختانه توانستم کارهای بسیاری را در حوزه اشتغالزایی انجام بدهم.
وی افزود: برای 10 ها نفر از سال 1399 به بعد اشتغالزایی کردم و عمده این شغلها به شکل خانگی است که برای افراد نیازمند درنظر گرفته شده است…