مسجد امام حسین شهر سهند، برای بانوان محل اشتغال آفرید

مسجد امام حسین واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه حیاط آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه‌های کوچک مسجد، انجام یافت.

مجید زرین، امام‌جماعت مسجد امام‌حسین(ع) واقع در شهر جدید سهند آذربایجان شرقی است‌. وی در گفت‌وگو با نهضت اجتماعی جوانان اظهار کرد: فعالیت‌های مسجد در قالب کارهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی است که سعی داریم با انجام این فعالیت‌ها از طریق مسجد، وظیفه خدمت‌رسانی را انجام دهیم.

وی افزود: از سال ۱۳۹۳ تصمیم گرفتیم فعالیت‌های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنیم؛ از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش‌های خیاطی، قالی‌بافی، حکاکی روی فلز، چرم‌دوزی و.. از جمله کلاس‌های آموزشی بود که برگزار شد.

وی عنوان کرد: سالانه ۲۰ تا ۳۰ سری جهیزیه برای نوعروسان تهیه شده و علاوه بر آن بسته‌های معیشتی تا هزار بسته توزیع می‌شود؛ همچنین در ماه مبارک رمضان نزدیک به ۱۰ هزار پرس غذای گرم به مردم محلات دادیم. همچنین سالانه برای بیش از ۴۰۰ دانش آموز نیازمند، بسته‌های کمک‌های تحصیلی و آموزشی فراهم می‌شود.

زرین ادامه داد: با توجه به اولویت داشتن بانوان سرپرست خانواده، کارهای بسیاری نیز برای محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال آنها انجام گرفته است؛ همچنین در بحث صندوق قرض‌الحسنه نیز اقداماتی انجام دادیم اما به دلیل ضعیف بودن پشتوانه صندوق، در حال حاضر اعطای وام در سطح پایینی صورت می‌گیرد.

آموزش و اعطای مدرک فنی‌حرفه‌ای به ۵۰۰ نفر از بانوان

زرین عنوان کرد: با برگزاری دوره‌های آموزشی و با همیاری فنی‌وحرفه‌ای، نزدیک به ۵۰۰ نفر از بانوان شهر سهند در دوره‌ها شرکت کرده و آموزش دیدند و بسیاری از آنها مدرک معتبر فنی‌وحرفه‌ای دریافت کردند.

وی تصریح کرد: عده‌ای از بانوانی که از طریق آموزش‌های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته‌هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه بر آن، عده دیگر که جویای شغل بودند را به به کارخانجات و شرکت‌های تولیدی جهت همکاری معرفی کردیم.

ایجاد کارگاه‌های تولیدی برای بانوان در حیاط مسجد

امام جماعت مسجد امام‌حسین(ع) با اشاره به ظرفیت بالای مسجد در کارهای اشتغال و درآمدزایی گفت: با همکاری خیّرین و اهالی محل، در قسمت‌هایی از حیاط مسجد که بدون استفاده مانده بود، کارگاه‌های خیاطی تولیدی کوچک برای بانوان محل تاسیس شد تا از این راه به مرحله اشتغال و درآمدزایی برسند.

نهضت جوانان در شبکه‌های اجتماعی:

keyboard_arrow_up