۳۵ خانم خانه‌دار با ظرفیت‌های بومی منطقه به درآمدزایی رسیدند

اشتغال‌زایی نه نیاز به مکان وسیع دارد و نه هزینه‌های بسیاری می‌طلبد؛ گاهی می‌توان با آگاهی از منابع و ظرفیت‌های بومی منطقه محل زندگی خود، شغلی ایجاد کرد و چندین خانواده را خوشحال کرد.

خانم بابایی مدیر مجموعه پرگشا واقع در شهرستان تویسرکان استان همدان، در گفت‌وگو با سایت خبری نهضت اجتماعی جوانان، هدف از تاسیس مجموعه بسته بندی خشکبار را ایجاد اشتغال برای بانوان عنوان کرده و گفت: هدف اصلی ما در این مجموعه این است که بانوان بتوانند با تکیه بر توانایی‌های خود و آموزش‌هایی که می‌بینند به سطح خودکفایی برسند و درآمدزایی نیز داشته باشند‌.

وی افزود: در این مجموعه، امور مربوط به بسته بندی آجیل و خشکبار به صورت مکانیزه و با روش‌های نوین انجام می‌شود که ۲۳ محصول را به صورت بوداده یا خام، بسته‌بندی می کنیم و نحوه ارائه کار نیز طبق سلایق مشتری‌ها انجام یافته و کار تحویل داده می‌شود.

بابایی تشریح کرد: خلاقیت عنصر مهمی است که حتی در بسته‌بندی خشکبار نیز به کار میرود؛ انواع طبقه خشک‌کن، دستگاه آبیاری گردو و.. با خلاقیت بچه‌های حاضر در مجموعه شکل یافته و باعث راحت‌تر شدن انجام کار شده است به نحوی که محصولات مرطوب که دو یا سه روز برای خشک شدن زمان میبرند، با ایجاد خلاقیت و روش جدید، در مدت کمی به حد مطلوب می‌رسند.

گردوهای منطقه ۳۵ نفر را سرِ کار آوردند

مدیر مجموعه بسته‌بندی خشکبار پرگشا، از ایجاد شغل و درآمدزایی برای ۳۵ خانم خانه‌دار خبر داده و گفت: اکثر بانوانی که در این مجموعه مشغول به کار هستند، از بومیان منطقه بوده و با آموزش‌هایی که به آنها داده می‌شود، از این امتیاز برخوردار هستند تا نه‌تنها در این مجموعه بلکه به صورت مستقل نیز به امر بسته‌بندی و فروش محصولات بپردازند.

وی افزود: محصول گردو به عنوان محصول بومی منطقه محسوب می‌شود و ما از این امتیاز برخوردار هستیم تا با همین گردو‌ها به عنوان منابع‌ طبیعی و ظرفیت منطقه، برای چندین نفر شغل ایجاد کنیم.

نهضت جوانان در شبکه‌های اجتماعی:

keyboard_arrow_up