اشتغال‌زایی برای 2000 خانواده تنها گوشه‌ای فعالیت یک گروه جهادی در استان البرز

محمدعلی مرادی، مسئول گروه جهادی حمزه سید الشهدا در گفتگو با سایت خبری نهضت اجتماعی جوانان اظهار کرد: 4 سال است که به شکل کاملا خود جوش فعالیت‌هایی از قبیل توزیع بسته‌های غذایی در محلات کم برخوردار در قالب گروه جهادی در استان البرز شروع شده است.
وی افزود: عمده‌ترین فعالیت‌ها در کارگروه‌های جهادی علاوه بر اعطای بسته‌های حمایتی، کارهای فنی در مناطق کم برخوردار انجام می‌شد و در زمان‌های بحران از قبیل سیل و … نیز محلات حاضر شده و کمک‌های لازم انجام می‌شد.
مرادی با بیان اینکه مردم فقط به بسته‌های غذایی نیاز ندارند، گفت: فقر منطقه علاوه بر بحث‌های مالی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و درمانی مشهود بود لذا کار را در این زمینه‌ها نیز شروع کردیم و 7 کارگروه در این باره تشکیل شد.
مسئول گروه جهادی حمزه سید الشهدا ادامه داد: کارگروه اشتغال برای کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌های دارای معلولیت تشکیل شد و از این طریق برای حدود 140 خانواده اشتغال‌زایی شد تا به درآمد ثابت برسند.
وی تصریح کرد: کارگروه سلامت نیز با یک تیم مجرب از سوی وزارت بهداشت تشکیل شد و در فضاهای طب سنتی، تغذیه، سلامت خانواده و… وارد کار شدند.
مرادی در خصوص کارگروه آموزش نیز عنوان کرد: نیروهای متخصص آموزش و پرورش در این کارگروه دست به کار شدند و کمبودها و نیازهای آموزشی و درسی کودکان محلات کم برخوردار را رفع کردند.
مسئول گروه جهادی حمزه سید الشهدا اذعان کرد: کارگروه دیگر با عنوان فرهنگی با مشارکت طلاب تشکیل شد تا جوانان از طریق این گروه بتوانند اوقات فراغت خود را به نحو احسن با محوریت مسجد پیش ببرند و از این طریق از فضای آلوده فضای مجازی به دور باشند.
وی با اشاره به سایر کارگروه‌های تشکیل شده در این مرکز، تاکید کرد: کارگروه تربیت با محوریت بهبود روابط خانوادگی، کارگروه مددکاری با هدف ارائه مشاوره در حوزه طلاق، قبل و بعد از ازدواج، اعتیاد و… تشکیل شد که منجر به کاهش 6 درصدی طلاق و افزایش 11 درصدی ازدواج در منطقه شد و علاوه بر آن یک کارگروه دیگر نیز در حوزه ازدواج تشکیل شد که عمدتا در راستای تهیه جهیزیه و تسهیل‌گری ازدواج فعالیت داشت.
مرادی گفت: فعالیت‌های عمرانی از قبیل بهسازی و شاداب‌سازی مدارس با مشارکت خود دانش آموزان و سایر فعالیت‌های عمرانی نیز در مناطق محروم انجام شد.
وی گفت: در کارگروه اشتغال ابتدا با هدف اولیه ایجاد اشتغال به زندانیان رهایی یافته و خانواده‌ آن‌ها شروع به کار کردیم که اکنون برای 2000 خانواده نیازمند در حوزه بسته بندی داروهای گیاهی، خشک کردن میوه و محصولات گیاهیی اشتغال‌زایی شده است.
البرز
نوشته قبلی
روایت دخترانی که لباس‌ عروس‌های خود را به نوعروسان اهدا می‌کنند
نوشته بعدی
راه اندازی 40 کارگاه گلاب گیری در روستای گنبرف آذربایجان شرقی توسط فردی که ابتدا کار را به تنهایی شروع کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up