کارگاه کوچک خیاطی که با نیّت کمک به محرومان تاسیس شد

ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای خانم‌های سرپرست خانوار، حس خوبی است که علاوه بر برکت سرشار مادی، اجر اخروی نیز دارد؛ این را یک بانوی کارآفرین کرمانی می‌گوید.

هانیه بندرخدایی اهل شهرستان منوجانِ استان کرمان بوده و مسئول کارگاه خیاطی زهرا می‌باشد که در زمینه تولید محصولات دوختی و خیاطی مشغول به کار است. وی در گفت‌وگو با نهضت اجتماعی جوانان اظهار کرد: در ابتدا به آموزش کارهای دوختی دستی و منجوق‌دوزی مشغول بودم و تصمیم گرفتم تا با راه‌اندازی کارگاه برای خانم‌های بدسرپرست و بی سرپرست، درآمدی ایجاد کنم؛ از همین رو حدود یک سال است که توانستم با دریافت وام، این کارگاه کوچک را راه‌اندازی کنم و برای ۳ نفر دیگر نیز اشتغال ایجاد کنم.

وی افزود: عمده تولیدات ما مربوط به تولید لباس محلی کرمان است که مقدار این تولیدات و بازار فروش آن، بسته به ایام و مناسبت‌های خاص متغیر است و بیشتر تولیدات ما مربوط به سفارشاتی است که از طریق مشتری‌ها به دست می‌رسد؛ برای مثال اخیرا یک گروه سرود مسجد، برای بچه‌های گروه، لباس سفارش دادند.

آموزش خیاطی در مناطق محروم با کمترین هزینه ممکن

بندرخدایی با اشاره به اقدامات خود پیش از تاسیس کارگاه گفت: حدود پنج سال به آموزش بانوان در مناطق محروم و روستا‌های اطراف مشغول بودم و این کار با کمترین هزینه ممکن و گاها به صورت رایگان انجام می‌شد؛ لذا افراد به دلیل ضعف مالی توان پرداخت حداقل هزینه کلاس را نداشتند و در طی پنج سال، بیش از هزار نفر در کلاس‌های پنجاه تا شصت نفره حضور داشته و آموزش‌های دوخت را فرا گرفتند.

وی در انتهای سخنان خود عنوان کرد: مهم‌ترین بخشِ اشتغال و آموزش، اجر معنوی و حال خوبی است که پس از انجام کار نصیب ما می‌شود و روزی رساندن به افراد محروم و بی‌بضاعت، کاری پسندیده است که تاثیرات آن در زندگی خود آن شخص نیز نمایان می‌شود.

کرمان
نوشته قبلی
پویش ترکشی از کرمان تا قلب من
نوشته بعدی
مرکز نیکوکاری روستای نردین، تمامِ اهالی را برای کمک‌های مومنانه بسیج کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up