فاطمه امینی بانوی کارآفرینی است که در روستای گلابر زنجان اقدام به ایجاد یک کارگاه روستایی کرده و در این کارگاه به همراه برخی از زنان روستایی مشغول تولید تنور است. تنوری که از خاک و گِل به دست میآید.
خانم امینی علاوه بر اینکه توانسته به خوکفایی و اشتغال پایدار دست پیدا کند، به نوعی یک جاذبه گردشگرپذیر نیز ایجاد کرده به طوری که هر بینندهای از روند ساخت تنورهای گِلی لذت میبرد و مشتاق آن میشود.
این کارآفرین در گفتگو با سایت نهضت اجتماعی جوانان اظهار کرد: از اینکه توانستهام یک کاری برای خود و هم نوعانم دست و پا کنم خیلی خوشحالم این کار را از مادرم به ارث بردم و زمان های قدیم در کنار مادرم این کار را انجام میدادیم.
وی افزود: در فصلهای گرم سال حدود ۱۵ تنور به شکل ماهانه درست میکنیم اما در فصل سرد سال با توجه به نیاز تنورها به خشک شدن کامل در حدود ۶ تنور میسازیم و جهت فروش روانه بازار میکنیم و خدارا بابت این کسب درآمد حلال شاکریم.