نان خانگی با خمیر ترش، راهکاری برای سلامت و معیشت خانواده

منصوره عمودی، بانوی اصفهانی، با احیای هنر پخت نان خانگی با خمیر ترش، نه تنها به سلامت خانواده خود کمک کرده، بلکه به کسب درآمد نیز رسیده است.

منصوره عمودی در گفتگو با سایت نهضت اجتماعی جوانان، با اشاره به علاقه خود به نان های خاص و حجیم، گفت: از کودکی آرزوی خرید نان های حجیم و خارجی را داشتم و امروز با پخت نان با خمیر ترش به این آرزو رسیده‌ام.

وی با بیان اینکه پخت نان با خمیر ترش را از یک سال و نیم پیش آغاز کرده، افزود: خمیر ترش برای من مانند یکی از اعضای خانواده‌ام شده است.

این بانوی اصفهانی با تاکید بر اینکه نان های خانگی علاوه بر سلامت و بهداشت، به اقتصاد خانواده نیز کمک می‌کنند، اظهار داشت: در ابتدا فکر می‌کردم سرمایه زیادی برای این کار لازم است، اما با کمترین امکانات و با استفاده از آرد و آب و خمیر ترش، می‌توان نان های باکیفیت و متنوعی پخت.

عمودی با اشاره به اینکه روزانه تا ۱۵۰ نان برای خانواده‌ها و مشتریان خود می‌پزد، گفت: چیزی که من را در این زمینه بسیار خوشحال می‌کند، این است که می‌توانم نان های سالم و خوشمزه را برای خانواده‌ها فراهم کنم.

وی در پایان با بیان اینکه نان های خانگی با خمیر ترش، برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند نیز مناسب است، افزود: امیدوارم با ترویج این نوع پخت نان، بتوانیم به سلامت جامعه و احیای سنت های قدیمی خود کمک کنیم.

اصفهان
نوشته قبلی
ازدواج موفق با “بهار نکو”: طرحی برای کاهش طلاق در استان فارس
نوشته بعدی
تلاش‌های چشمگیر مرکز نیکوکاری بهار مهربانی ساری در حمایت از نیازمندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up